Matrassen - 160x200 cm

1 - 20 van 20 producten
 
1 - 20 van 20 producten

Het matras waar je op slaapt heeft veel invloed op de slaapkwaliteit. Dit maakt een goed matras heel belangrijk. Het uitkiezen van het juiste matras is erg persoonlijk. Voor de ene persoon kan een bepaald matras perfect zijn, terwijl het voor de andere persoon helemaal niet prettig is. Het ultieme matras voor ons allemaal bestaat dan ook niet. Dit is per persoon verschillend. Heb je een tweepersoonsbed? Veel mensen vinden het prettig om één groot matras te gebruiken in plaats van twee losse matrassen. Bijvoorbeeld een matras van 160x200. Zo is het matras één mooi geheel en heb je geen last van de gleuf middenin.

Matras 160x200 cm

Een 160x200 matras is een ideaal matras voor mensen die één groot matras willen in plaats van twee losse matrassen. Binnen de tweepersoonsmatrassen is dit de meest reguliere matrasmaat. In ons assortiment vind je dan ook een ruime keuze aan 160x200 matrassen. Afhankelijk van jouw slaaphouding en wensen kies je een bepaald matras. Ben je benieuwd naar de verschillende matrassen die we bij Slaaploods aanbieden? Onze uitgebreide 160x200 cm matrassen vind je hierboven. Meer weten over de diverse matrasopties? Hieronder lees je er alles over.

Koudschuim of pocketvering

Naast het kiezen van de juiste matrasmaat, heb je bij ons ook de keuze uit verschillende materialen. Een voorbeeld van een vraag die je jezelf kunt stellen is: wil ik een koudschuim of een pocketvering matras? Het voordeel van een koudschuim-matras is dat er geen staal in verwerkt is. Het gehele matras bestaat dus uit schuim. Hier staat wel tegenover dat een matras van koudschuim maar één comfortzone heeft. Een pocketveringmatras heeft daarentegen 7 comfortzones. Hiermee wordt het gehele lichaam op de juiste manier ondersteund. Vooral voor mensen die op hun zij slapen is dit fijn. Zo zakken de heupen en schouders gemakkelijk weg in de vering, wat zorgt voor optimaal comfort. Of je kiest voor koudschuim of pocketvering hangt geheel af van jouw persoonlijke wensen, gewicht en houding.

Jouw ideale matras

We begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. We helpen je hier graag mee! Je bent welkom in onze showroom om te komen proefliggen. Zo kun je verschillende matrassen uitproberen en de fijnste eruit kiezen. Weet je al welk matras het beste bij jou past? Bekijk het bovenstaande assortiment 160x200 matrassen en bestel jouw matras direct online op de website. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je jouw matras binnen de kortste tijd in huis hebt.