Boxsprings 140x200 cm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je graag een bed dat niet veel ruimte inneemt? Dan is een boxspring van 140x200 een populaire keuze. Het is een ideale keuze als je weinig ruimte hebt of graag slaapt op een bed dat groter is dan een 1 persoonsbed, maar ook weer net iets kleiner is dan een 2 persoons. Een prettige tussenmaat dus. In ons assortiment vind je verschillende boxsprings van 140x200, in allerlei kleuren en afwerkingen. Bekijk hieronder het assortiment en bestel jouw nieuwe bed in onze webshop of in onze winkel in Breda.

Boxspring 140x200 kopen

Een boxspring van 140x200 cm is fijn voor de kleine kamer. Hij doet het dan ook goed in studentenkamers, kinderkamers of kleinere studio’s en appartementen. Zoals bij al onze bedden, kun je ook de boxspring 140x200 aanvullen met verschillende accessoires. Maak je bed zo luxe als dat je zelf wilt. Bovendien heb je nog keuze uit verschillende soorten en stijlen bekleding. Wordt het een neutrale donkere kleur? Of laat je je bed wat meer opvallen? Met onze opties kun je vrijwel alle kanten uit. En dat voor een altijd scherpe prijs en lange garantie.

Eigenschappen van onze boxsprings

Een nieuw bed moet vooral goed liggen. Een boxspring is dan ook de ideale keuze als je van een fijn comfort houdt. Je hebt keuze tussen een stevig comfort of fijne vering. Een harde box met een pocketvering matras zorgt voor een stevige ondersteuning, de topper geeft je daarbij het nodige comfort. Een bonell- of pocket geveerde boxspring zal meeveren met het pocketvering matras, waardoor je een optimaal slaapcomfort ervaart.
Ook boxsprings van 140 bij 200 cm zijn uitvoerbaar met een voeten- of hoofdbord. Zo geef je je bed een afgewerkte uitstraling. Met de verschillende kleuropties voor de bekleding en hoofd- en voeteneindes laat je je bed bovendien helemaal matchen met het interieur van je slaapkamer.

Maak je boxspring helemaal compleet

Koop je een nieuwe boxspring? Dan is het vaak ook tijd om je dekbed of kussen eens te vervangen. Ook hiervoor ben je bij ons op de goede plek. Het is mogelijk om jouw boxspring inclusief matras en andere toebehoren te kopen. Een prettig, goed ventilerend dekbed bijvoorbeeld of een nieuw hoofdkussen voor de perfecte ondersteuning. Profiteer van onze scherpe prijzen en kom zeker eens langs om jouw nieuwe bed uit te proberen.

Schakel onze hulp in

Uiteraard kies je een bed niet zomaar. En we raden het je dan ook zeker aan om jouw nieuwe bed eens uit te proberen in onze showroom. Maak een afspraak met ons en kom langs. Je wordt geholpen door onze adviseurs die je voorzien van deskundig advies en tips. Ook krijg je alle ruimte en tijd om je nieuwe boxspring, eventueel inclusief matras, uit te proberen. Neem contact op voor een afspraak en voor meer informatie.