Boxsprings 180x220 cm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De afmeting 180x220 cm is voor ons standaard werk en leveren wij binnen twee weken. Dit geldt zowel voor onze vaste als elektrisch verstelbare boxsprings. Al onze boxsprings zijn te zien in onze showroom in Breda, waar je ook de matrassen en topmatrassen kan testen.

Een boxspring van 180x220 cm kopen

Een boxspring met extra lengte kopen? Onze boxsprings 180x220 zijn ook snel leverbaar! Een hoge mate van slaapcomfort, een fijne ondersteuning en de lengte die je nodig hebt. Wat wil je nog meer.

Op maat gemaakt, voor jou

De boxsprings 180x220 cm in ons assortiment zijn aanpasbaar voor iedere slaapkamer en maken we geheel op maat. Denk daarbij aan een voetenbord in een dezelfde stof of een hoofdbord met een bijpassende kleur. Wat je wensen ook zijn: wij horen graag hoe jij jouw ideale boxspring ziet en wij maken hem geheel naar jouw wens. Denk niet alleen aan het bed zelf trouwens: in onze collectie vind je nog veel meer zoals nachtkastjes of tv-liften in het voetbord.

Een boxspring samenstellen op Slaaploods.nl

Zowel online als in de showroom heb je bij ons de mogelijkheid om je boxspring helemaal zelf samen te stellen. Dit houdt in dat je onder andere de volgende keuzes hebt:

1. Een topper van koudschuim of traagschuim/NASA.
2. Pocketvering matras van 20 of 24 cm hoog met diverse afdeklagen.
3. Een medium of hard matras.
4. Keuze uit zes type bekleding.
5. Keuze uit zo'n 35 kleuren.
6. Gratis levering of levering met montage.

Naast deze keuzes kies je natuurlijk ook de uitstraling van het bed. Wil je juist een groot, robuust hoofdbord of houd je het simpel? Zowel goedkope als luxe boxsprings van 180x220 centimeter hebben wij in ons assortiment, dus slagen doe je altijd!

Waarom proefliggen belangrijk is

We raden je aan om je nieuwe bed uit te komen proberen in onze winkel in Breda. Niet alleen krijg je zo een beter beeld van de werkelijk afmetingen, kleur en stijl boxspring, maar je ervaart ook het nieuwe comfort van je bed. Houd er echter wel rekening mee dat, zeker een nieuw bed of matras, pas na ruim twee weken het juiste niveau van comfort en ondersteuning bereikt voor je lichaam.

Heb je advies nodig?

Uiteraard koop je een bed niet zomaar. Daar gaat meestal een heel keuzeproces aan vooraf. Om het voor jou makkelijker te maken kun je via onze website een aantal kleurstalen aanvragen. Deze verschillende textielsoorten en kleuren maken het uiteindelijke keuzeproces makkelijker wanneer je onze winkel bezoekt. Maar uiteraard kun je je nieuwe bed ook gewoon via de webshop bestellen.

Wil je meer weten of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via de mail, telefonisch of chat op de website!