Matrassen 140x220 cm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Matrassen van 140x220 cm

Een goed matras is belangrijk en draagt bij aan een optimale nachtrust. Bij Slaaploods weten wij dat als geen ander. Ben je dus op zoek naar aan matras van 140x220 cm voor op jouw boxspring of lattenbodem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van wat je zelf fijn vindt, weet je zeker dat je bij ons slaagt om jouw nieuwe matras van 140 x 220 cm te vinden. Lees hier meer over dit type matras en wie weet lig jij binnenkort ook heerlijk weg te dromen op een matras van Slaaploods.

Een matras van 140x220 cm aanschaffen

Ben je lang en heb je een extra lang matras nodig? Dan slaag je bij ons! De maatvoering 140x220 cm is namelijk niet gangbaar en zorgt vaak voor een lange levertijd. Bij ons niet! Alle lengte en breedte maten zijn bij ons standaard werk en leveren wij binnen één tot twee weken gratis bij je thuis. Meet voor de zekerheid wel even je lattenbodem of boxspring op. Maar kies je nu voor pocketvering of volledig schuim  matras?

Pocketvering of koudschuim matras?

Een pocketvering matras heeft metalen veren die in pockets zitten. Al deze veren werken onafhankelijk van elkaar, zodat ze de druk van het lichaam goed verdelen. Onze pocketvering matrassen hebben 350 of 600 pocketveren per vierkante meter en in deze matrassen zitten zeven comfortzones verwerkt. Deze zones zorgen ervoor dat ieder deel van het lichaam de juiste ondersteuning krijgt.
Boven- en onderop deze pockets zit een laag schuim verwerkt. Dit kan latex, comfort-, koud- of traagschuim zijn. Het voordeel van koudschuim is dat dit goed ademt en ventileert. Traagschuim past zich perfect aan aan het lichaam, maar zal warmer aanvoelen. Latex ondersteunt perfect en voelt iets warmer aan. Op basis van je slaaphouding (buik, zij of rug), je gewicht en persoonlijke voorkeur maak je een keuze qua matras.

Een volledig koudschuim matras heeft één zone. Het koudschuim ademt en ventileert zeer goed. Daarnaast is dit ook erg veerkrachtig, waardoor het zich goed naar je lichaam vormt. Liever geen metaal in je matras? Kies dan voor een volledig schuim matras.

Wij bieden een ruime keus tegen de scherpste prijs!

Bij ons vind je een groot en divers aanbod in diverse matrassen voor verschillende soorten bedden: van eenpersoons tot twijfelaars, lits-jumeaux en tweepersoonsbedden. En dit tegen een zeer scherpe prijs!

Wil je zeker zijn dat jouw nieuwe matras lekker ligt? Kom dan proefliggen in onze showroom in Breda en wij helpen je graag met advies bij je aankoop. Dit kan natuurlijk ook telefonisch of per mail.