Matrassen 80x190 cm

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De maatvoering 80 x 190 centimeter kom je niet vaak meer tegen. Echter zijn er natuurlijk nog altijd bedden of ledikanten die deze afmeting hebben. Ook kan het met de ruimte die je beschikbaar hebt te maken hebben dat je voor de lengte van 190 centimeter kiest. Al deze facetten zijn voor ons de reden om ook deze maatvoering matras standaard in ons assortiment op te nemen, zonder meerprijs en zonder extra levertijd. Dit geldt ook voor de overige matrassen met lengtemaat 190 cm, zoals de matrassen van 90x190 cm, 120x190 cm, 140x190 cm, 160x190 cm en 180x190 cm.

Een 80x190 cm matras van koudschuim

Ga je voor een 80x190 centimeter volledig koudschuim matras? Ga dan voor het koudschuim matras Galaxy 16 of Galaxy 20 centimeter bij Slaaploods. Dankzij het goedverende koudschuim en de open celstructuur hiervan slaap je zeer comfortabel. Voor kinderen of jongeren is dit matras een zeer geschikte optie. Bovendien is de matrashoes anti-allergisch. De hoes is afritsbaar en is gemakkelijk te wassen in de wasmachine. De hoogte van het matras is 16 of 20 centimeter, maar wil je liever een andere hoogte? Laat het ons weten!

Pocketvering matras van 80x190 cm

Ook pocketvering matrassen zijn bij ons te verkrijgen in een maatvoering 80x190 cm. De eigenschappen van een pocketvering matras zijn te vergelijken met een matras van koudschuim. Het grote verschil is echter dat dit matras bestaat uit stoffen zakjes (pockets) met daarin metalen veren. Hierdoor is een pocketvering matras stevig en stabiel en door de zeven comfortzones in het matras wordt ieder deel van het lichaam apart ondersteunt. Bij dit matras geldt: hoe meer veren per vierkante meter, hoe beter je gewicht over het matras verdeeld wordt en een goede lighouding verzekerd is. Zoek je veel pocketveren in je matras? Kies dan voor ons Micro Pocketveer matras Prince de Luxe, King de Luxe of Princess.

Een passende afdeklaag

Bij een pocketvering matras hoort ook een type afdeklaag. Zowel boven- als onderop de pocketvering heb je keuze uit drie verschillende afdeklagen: koudschuim, traagschuim en latex. Koudschuim heeft als kenmerk dat dit erg goed veert en ademt, latex veert ook erg goed en heeft een perfecte ondersteuning, traagschuim kent geen drukpunten maar kan je als warm ervaren. Wil je de voordelen van traagschuim, maar het koele van koudschuim? Kies dan voor het Ergo Sense Duocomfort of Ergo Sense Partner matras! Onze matrassen zijn bovendien symmetrisch opgebouwd en hebben dus geen voor- en achterkant én geen boven- en onderkant, waardoor ze op iedere manier gedraaid of neergelegd kunnen worden.

Advies of hulp nodig van onze experts?

Vind je het lastig om een matras uit te kiezen? Begrijpelijk! Een goed en comfortabel matras kiezen is ook niet gemakkelijk en smaken of voorkeuren verschillen per persoon. Wil je uitgebreid advies of tips voor een goede nachtrust? Bezoek dan eens onze showroom om verschillende matrassen uit te proberen. Heb je het passende matras al gevonden? Bestel hem dan snel bij ons online.