Wat zijn de slaapkamertrends van 2021?

Ben je van plan om binnenkort je slaapkamer (opnieuw) in te richten en heb je interesse om je hierin te laten inspireren? Ontdek dan deze slaapkamertrends van 2021! Je zult merken dat er volop mogelijkheden zijn om de plek waar je graag bent, tot rust komt en ontspant op een stijlvolle manier in te richten. Voor iedere combinatie van smaak en wensen zijn er volop keuzemogelijkheden!

Is het inrichten van een slaapkamer trendgevoelig?

De grote onderdelen van je slaapkamer richt je natuurlijk voor langere tijd in. Deze meubelen zijn trendgevoelig, maar nog meer zijn dat de details die je in de slaapkamer verwerkt. Denk aan dekbedovertrekken, kussens, accessoires en verlichting. Met deze details maak je subtiele verschillen in bijvoorbeeld elk jaargetijde. Je geeft je slaapkamer een heel ander karakter!

Laat je inspireren door de slaapkamertrends van dit moment

Trends slaapkamerCreëer het luxe hotelgevoel
Veel mensen denken ten onrechte dat een slaapkamer een achtergesteld kamertje is. Niets is minder waar! Dit is jouw ultieme toevluchtsoord waar je heerlijk tot rust kunt komen en afstand kunt nemen van een hectische omgeving. Het is daarom heerlijk om het luxe hotelgevoel te creëren in je slaapkamer. Dit doe je door te werken met velours of velvet stoffen in mooie aarde- of natureltinten. Creëer met een mooie boxspring jouw eigen hotel chic stijl!
Tip: in onze showroom in Breda hebben wij een ruime keuze uit velours en velvet stoffen!

 

 

Gebruik hanglampen
Trends 2021 slaapkamerAls je zoekt naar passende verlichting voor je slaapkamer maak je vaak snel de keuze voor een tafellampje op je nachtkastje. Durf jij echter “out of the box” te denken? Overweeg dan het ophangen van hanglampen naast je bed. Dit is niet alleen een trendy keuze maar heeft als bijkomend voordeel dat je meer ruimte hebt op je nachtkastje.

Een duidelijke focus op texturen
Wie de trends van 2021 volgt, kiest voor twee verschillende texturen in één ruimte. Hiermee creëer je een grotere impact en diversiteit. Zachte, weelderige stoffen voor beddengoed of hoofd-voetenborden worden dan ook steeds populairder, wat deels betrekking heeft op het creëren van zoveel mogelijk comfort. Combineer dit met robuuste materialen, zodat deze er nog meer uitspringen.

Het gebruik van natuurlijke materialen
Wil je zoveel mogelijk rust uitstralen in je slaapkamer? Kies dan voor een slaapkamer inrichting waarbij je gebruik maakt van natuurlijke materialen als riet, rotan en bamboe. Je krijgt dan bijna vanzelf het gewenste, rustgevende effect.

Ruimtegebrek? Wat dacht je van een voetbord met tv-lift?

Als je niet veel ruimte in je kamer hebt en toch tv wilt kijken, kan je ook kiezen voor een boxspring met tv-lift of los voetenbord met TV lift. Wanneer je gaat slapen zit de tv veilig in het voetbord opgeborgen en als je jouw favoriete show, serie of sport wilt zien laat je de tv met één druk op de afstandsbediening omhoog komen. De voetborden met tv-lift zijn steeds populairder, omdat deze voor een mooi geheel zorgen en je geen draden meer ziet lopen.

 

Velours en velvet stoffen in onze winkel
Je bent van harte welkom in onze showroom om de diverse materialen en stoffen uit te komen kiezen. Neem bijvoorbeeld ook een stukje gordijn of vloer mee, zodat je de verschillende materialen bij elkaar kan houden.

Meer blog artikelen

Boxsprings en huisstofmijt. Gaat dat samen?

Boxsprings en huisstofmijt. Gaat dat samen?

Men denkt vaak dat boxsprings en huisstofmijt allergieën niet samen gaan. Maar niets is minder waar! Wij leggen uit hoe jij met jouw allergie toch op een boxspring kan slapen.

Lees meer
Tips voor het vervangen van de bekleding van je boxspring

Tips voor het vervangen van de bekleding van je boxspring

Voorzie je bed of boxspring snel van een nieuwe kleur met onze hoezen. Hoe? Lees dan snel dit blog met meer informatie over deze producten.

Lees meer