Blog

Wat is bonellvering?

Wat is bonellvering?

Bij ons vind je veel verschillende soorten matrassen en boxsprings. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken, want hoe vind je nu een echt goed matras dat bij jou past? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken door verschillende soorten matrassen voor je toe te lichten. Zo hebben we het in deze blog over bonellvering matrassen of boxsprings. Wat is een bonellvering matras of boxspring eigenlijk, en past het bij jou? Lees er hier meer over!

Lees meer
Wat is traagschuim?

Wat is traagschuim?

Als je op zoek bent naar een matras, heb je vast al gehoord van traagschuim. In steeds meer matrassen wordt tegenwoordig traagschuim verwerkt. Maar hoe werkt traagschuim? Hoe goed is traagschuim voor je lichaam en hoe slaapt traagschuim? In dit blog gaan we hier verder op in.

Lees meer
Betere nachtrust? Zorg voor een goed matras!

Betere nachtrust? Zorg voor een goed matras!

Heb jij nek- of rugklachten na het slapen? Sta jij elke ochtend op met het gevoel dat je lichaam is gebroken? Tijd om daar wat aan te doen. Er zijn meerdere oorzaken die de klachten kunnen veroorzaken en een daarvan is een slecht matras. Een goed matras, maar ook een goede bedbodem zijn essentieel voor een goede nachtrust en voor jouw lichaam.

Lees meer
Verschil koudschuim en traagschuim

Verschil koudschuim en traagschuim

Twee veel voorkomende vullingen van matrassen zijn koudschuim en traagschuim. Wat zijn de verschillen en de voor- en nadelen van beide vullingen? Dit kan van invloed zijn op jouw persoonlijke keuze.

Lees meer
Van kinderbedje naar groot bed

Van kinderbedje naar groot bed

Op een gegeven moment komt de tijd dat jouw lieve, kleine peuter toch echt al wat groter begint te worden. Dan komt er ook de tijd om over te stappen van het kinderbedje naar het grote bed. Een hele gebeurtenis, zowel voor ouders als voor het kindje. Het is spannend en het is nieuw, maar het kan ook zijn dat je peuter het eigenlijk ook heel eng vindt om zijn oude bedje te verlaten.

Lees meer
Meest voorkomende slaapproblemen

Meest voorkomende slaapproblemen

De een heeft er meer last van dan de ander: slaapproblemen. Er zijn allerlei slaapproblemen te herkennen die direct of indirect van invloed zijn op de kwaliteit van je slaap. Maar welke problemen zijn er daadwerkelijk, en wat kun je er tegen doen?

Lees meer