Blog

Is een zomer/winter matras een aanrader?

Is een zomer/winter matras een aanrader?

Een zomer/winter matras klinkt heel leuk en handig, maar is dit ook zo? In dit artikel leggen wij de voor- en nadelen van zo'n type matras uit. Is het een aanrader of kan je beter doorzoeken?

Lees meer
Wat is de beste slaaphouding?

Wat is de beste slaaphouding?

Iedereen is anders en daarom heeft iedereen een andere slaaphouding. Misschien denk je er niet zo over na als je naar bed gaat, maar de ene slaaphouding is wel degelijk beter dan de andere. Maar wat is de beste slaaphouding? En hoe kun je jouw slaaphouding veranderen of verbeteren? Zegt je slaaphouding ook iets over jou, of over je relatie? Wij van Slaaploods.nl vertellen je er graag meer over!

Lees meer
Bepaal de juiste afmeting van je matrashoes

Bepaal de juiste afmeting van je matrashoes

Als je een nieuwe matrashoes of tijk gaat bestellen is het van belang dat je de juiste afmeting kiest. Hierbij is vooral de kernhoogte van je matras van belang. In dit bericht leggen we stap voor stap uit hoe je dat het beste kan doen.

Lees meer
Zo kies je jóuw juiste topmatras

Zo kies je jóuw juiste topmatras

Slaap is enorm belangrijk voor het dagelijks functioneren. Het houdt je lichaam en geest in balans. Als je niet goed slaapt, kan dit veel negatieve effecten op je dagelijks leven hebben. Daarom is het van belang dat je sowieso een goed bed hebt met een fijn matras. Ook een topmatras is hierbij belangrijk. We bespreken in dit blog hoe je het beste te werk kan gaan bij het kiezen van een topmatras.

Lees meer
Wat is bonellvering?

Wat is bonellvering?

Bij ons vind je veel verschillende soorten matrassen en boxsprings. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om een keuze te maken, want hoe vind je nu een echt goed matras dat bij jou past? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken door verschillende soorten matrassen voor je toe te lichten. Zo hebben we het in deze blog over bonellvering matrassen of boxsprings. Wat is een bonellvering matras of boxspring eigenlijk, en past het bij jou? Lees er hier meer over!

Lees meer
Wat is traagschuim?

Wat is traagschuim?

Als je op zoek bent naar een matras, heb je vast al gehoord van traagschuim. In steeds meer matrassen wordt tegenwoordig traagschuim verwerkt. Maar hoe werkt traagschuim? Hoe goed is traagschuim voor je lichaam en hoe slaapt traagschuim? In dit blog gaan we hier verder op in.

Lees meer